Newroz Kolgrill | Bromma |متشکرم

När en blir bjuden på Persiksmat och kryddorna från mellanöstern lyser med sin närvaro bli en glad. Känslorna från mitt bästa arbete från Polstjärnan gör sig påmind och jag saknar alla killar som om som var mina egna syskon. Ungdomarna såg inte mig som mamma eller pappa. Idag är det bror eller syster. Bättre betyg kan en inte få.

Matens upplägg kanske inte är direkt i mitt öga vackert men maten smakar och det är huvudsaken.
متشکرم

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s