Spaghetti och köttfärssås

Det här är favoriternas favorit. Jag älskar spaghetti och köttfärssås. Jag vet inte varför jag hade paprika i grundsåsen men jag tycker det brukar ge en lite sötare smak. Min köttfärssås smakar sällan densamma. Det enda jag vet är att min köttfärssås alltid serveras med laktosfri grädde. Allt annat går bort.

Min grundsås denna gång:

Paprika

Tomater

Lök

Salt, vitpeppar, persilja och oregano

Låt allt detta stekas ihop med olja och smör, tillsätt lite fond och en massa grädde. Låt det sjuda i ca 30 minuter. Stek köttfärsås och ha sedan i såsen, rör om och låt det puttra. Servera med spaghetti, riven ost och majs samt en härlig sallad.

– Bon apetit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s