Till ett mini julbord

Igår var jag så fruktansvärt sugen på julmat. Tidigare år har jag nästan tröttnat innan julen ens har börjat på grund av jobb men i går blev det lite Sill som jag förvisso äter året om. Jag äter egentligen allt åretom men inte i samma mängd som ett julbord. Groteskt egentligen?

Jag bjöd på isterband från Ahls korv och nötkött som stektes i smör.

Det blev även ett par vegetariska ägghalvor. Ja, jag vet att det är ägg men dom flesta vegetarianer jag känner äter ägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star