Ica Stop Täby | Wok | Pizza

Häromdagen kan jag ha ätit den sämsta thaiwoken nånsin. Det är nästan skandal att en får tillåtelse att förstå en wok på detta sätt. Maträtten är verkligen tilltalande och rätten är ätbar om en älskar socker. Kycklingbitarna smakade socker, grönsakerna socker och nudlarna socker.

Jag vet inte ens vad jag åt längre? Dock var jag så hungrig att sockerbitarna ändå slank ner. Min chef beställde wok med räkor. Bad var det för räkor i? Små burkräkor eller något liknande. Inte stora räkor som en förväntar sig. Hennes mat smakade också bara socker.

Det var inte vidrigt men självfallet så kommer jag inte rekommendera woken på Ica Stop. Däremot har dom en skylt som det står ”Sveriges godaste pizza” testa en sån istället?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s