Stockholm Beer & Whisky Festival | 26/ 28-9 | 3/ 5-10 2019 | Poppels Bryggeri

Egentligen vill jag inte skriva om Poppels Bryggeri eller ens rekommendera men Poppels Pale Ale gillar jag. Vad jag inte gillar är att bli ignorerad. Jag vet inte om jag hade fått bättre service om jag hade varit en kostymnisse i slips och sett rik ut? Jag var väldigt intresserad att få smaka på både Swedish fika öl och sour fruit mango men jag tänker aldrig slåss eller be om service. Så viktigt är inte en smutt. Om ni testar, hör gärna av er för en recension.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s