Urban Deli får pris som Årets Krog i Nacka

Stort Grattis!

Urban Deli öppnade i Sickla 2013 och är en av fyra Urban Deli. I Sickla finns förutom restaurangen en butik och saluhall samt ett produktionskök som producerar all färdiglagad mat till Urban Delis butiker.

Juryns motivering till priset lyder: ”Med härliga råvaror serveras här god mat morgon, middag och kväll. Maten är, samtidigt, förutom smakfull, bra för människa, djur, miljö och klimat – för det är så de vill ha det. Att mångfald medvetet genomsyrar verksamheten ser vi speglas bland personal, meny och butiksutbud. Hos Urban Deli är det enkelt att göra hållbara val.”

– Vi är glada för att bli uppmärksammade för vår goda mat, men också våra värderingar och tackar för utmärkelsen, säger Dan Jacobson, vd Urban Deli och fortsätter:

– Sedan vi öppnade i Sickla i mars för sju år har vi ansträngt oss för att bli en del av den lokala scenen i Nacka och köpkvarteren där många arbetar och rör sig. Jag ser det här som ett bevis på att vi har lyckats med de ambitionerna. De som gjort all skillnad är den fantastiska personalen på Urban Deli Sickla som har jobbat hårt trots att vår omgivning just nu är en gigantisk byggarbetsplats.

Urban Deli öppnade i Sickla 2013 och är en av fyra Urban Deli. I Sickla finns förutom restaurangen en butik och saluhall samt ett produktionskök som producerar all färdiglagad mat till Urban Delis butiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star