13 nya akter klara för Gröna Lund

Idag kan Gröna Lund avslöja ytterligare 13 akter till konsertsommaren 2020. I gruppen av internationella superstjärnor tillkommer John Legend, Iggy Azalea och Tom Jones. I gruppen av svenska akter hittar vi bland andra Einár, JUNG, Bob Hund och Mares. Ytterligare två stora gruppsläpp inför konsertsommaren väntar i mars och april.

Även i år kan Gröna Lund stoltsera med några av musikvärldens absolut största akter på sina scener. 17-åriga stjärnskottet Einár gör en av sina största spelningar hittills och internationella storheter som hiphopdrottningen Iggy Azalea, tiofaldigt Grammybelönade John Legend och musikikonen Tom Jones gör honom sällskap i sommar. Först ut är Saxon som återvänder efter fjolårets inställda spelning för en ny konsert inför förväntansfulla metalfans.

Följande 13 nya akter är klara för Grönan Live 2020: Saxon, JUNG, Bob Hund, Kaliffa, Einár, Stiftelsen, Faith No More, John Legend, Tom Jones, Iggy Azalea, De Vet Du, Mares och Takida. Precis som vid förra släppet rör sig dessa artister och band mellan en uppsjö av olika genrer – experimentell rock, R’n’B, mångfacetterad pop, klassisk heavy metal och hiphop.

Med dessa artister och band är Gröna Lund nu uppe i 26 konserter på Stora Scen och två gruppsläpp återstår med ytterligare över 30 akter till både Stora och Lilla Scen. Totalt kommer drygt 60 konserter att äga rum på tivolits scener i år och med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela sommarsäsongen, inklusive alla konserter.

Gröna Kortet kostar 310 kr och går redan nu att köpa i Gröna Lunds webbshop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star