Överleverans lunchtid på anrika Restaurang Coco & Carmen

Efter att skaparna av legendariska Punk Royale-restaurangerna på Söder tog över anrika Restaurang Coco & Carmen i hjärtat av Östermalm för precis ett år sedan har gästupplevelsen slipats och lokalerna rustats för att nu kunna presentera en omvälvande milstolpe i Stockholms lunchutbud.

Med stor respekt och ödmjukhet inför gästens tid och plånbok kommer från och med den 2 september en helt ny form av kultur att erbjudas. I lunchanpassat format och i linje med den typ av mat- och dryckesupplevelse som har serverats under kvällarna sedan middagspremiären i oktober 2019 breddas nu utbudet och tydliga flörtar med systerkrogarna på Söder kommer också att erbjudas för den som önskar och vågar.

Överleverans”, ledordet för hela restauranggruppen, är minst sagt kännetecknande även för luncherna på Coco & Carmen framöver: ”Vi har något väldigt, väldigt bra som vi vill dela med oss av”, säger Joakim Almquist – kreativ ledare, delägare och en av grundarna – och fortsätter:

Vi är helt övertygade om att det kommer att förändra synen på lunch i Stockholm, kanske hela Sverige”.

Luncherna på Coco & Carmen består av en fast meny till priset 295 kr som byts ut veckovis och serveras onsdag-lördag med sittningstider fram till kl 14.00.

Bokning görs via cococarmen.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star