SURFERS | NOSH AND CHOW

Restaurang Surfers grundades i Visby år 2006 av Mymlan Isenborg och Jonathan Bergström. Det blev snabbt en succé som år 2014 resulterade i ännu en restaurang, nu i Stockholm. Efter sex år på Regeringsgatan och tre somrar i Humlegården, flyttar Surfers till nya lokaler.

Den 7 oktober slår Surfers, restaurangen med fokus på det kinesiska köket, upp dörrarna till restaurangen i Townhouse Nosh and Chow på Norrlandsgatan 24 i Stockholm.

– I och med denna flytt får vi inte bara mycket fler sittplatser men även ett större kök med fler möjligheter. Vi är superglada över att äntligen få börja woka, grilla och ånga! – säger Mymlan Isenborg.

Köksmästare blir Nilas Corneliussen, en kock med lång erfarenhet inom det kinesiska köket. Han startade sin matresa i Thailand där han bodde och arbetade under en period på 6 år. Han har sen dess jobbat på ett flertal restauranger men även tävlat med Team Sweden i Bocuse d ́Or år 2018 och 2019.

Surfers kommer utöver sitt nya kök att kunna erbjuda sina gäster en äkta upplevelse av kinesisk dryck.

– En viktig del i det vi vill åstadkomma på vår nya adress är att fördjupa både vår, och i förlängningen gästens kunskap och förståelse för den kinesiska matkulturen. För att lyckas med detta har vi knutit till oss unik kompetens genom Ludvig Sääf, även känd som Mr Baijiu. Ludvig är en av Europas främsta kännare inom kinesisk mat- och dryckeskultur. I våra nya lokaler kommer man ha möjlighet att besöka Ludvig för teceremonier, provning av baiijius olika stilar, eller att med höga stämmor sjunga kinesiska dryckesvisor till de chilistinna rätter köket serverar – säger Mymlan Isenborg.

Idag öppnas bokningen online där gäster redan nu kan reservera bord inför öppningen den 7 oktober.surfersstockholm.se | noshandchow.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star