Grön jul på Royal Park med växtbaserat julbord

Royal Park Sthlm växtlabs verkstad dukar nu upp ett unikt femrätters växtbaserat julbord som serveras vid sittande bord med teman från den nordiska naturen där dashi, glödhoppa, skogen, julen och snön vackert kontextualiseras.

Nästa helg öppnas det växtbaserade julbordet upp som bjuder på alltifrån barrskog, tjära eld och snö när nordisk natur är temat för den växtbaserade julen. Royal Parks växtlabs verkstad trollar magiskt fram en fem rätters meny som serveras vid bordet i stora, luftiga ytor. Ett axplock av alltifrån brysselkålsspett, norrländskt bröd med tempeh, texturer av grönkål, flower sprouts och apelsincezt, bakade skogschampinioner, juliga wallenbergare och pavlova. På trädgårdsterassen brinner eldarna för fullt och ståtliga granar blinkar vilket skapar en julstämming utan dess like när jazzbandet spelar utomhus.

– Vi är måna om en hållbar utveckling och är glada att kunna erbjuda ett växtbaserat julbord som många efterfrågar. Med olika gästspel och varierande julbord hoppas vi bidra till en fröjdefull jul, med allt ifrån veganska barnmenyer och växtbaserat julbord till ett exotiskt libanesiskt julbord, men även street food i trädgården i all enkelhet, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm.

Förutom vårt växtbaserade julbord, har vi fram till den 19 december ett libanesiskt julbord med grillade läckerheter. Allt detta kombinderas med varma och kalla mezes såsom spenatpiroger, falafel, ostrullar, labneh, hommus, tabobouleh och libanesisk blandsallad – Fattoush. De 15 rätterna rundas av med en trio av traditionella libanesiska desserter och sötsaker. På dryckesbordet återfinns både libanesiskt vin och arrack till tonerna av libanesisk musik och rytmisk magdans.

Hela vintern på Royal Parks underbara terrass serveras det street food över öppna eldar där jazzband spelar utomhus och streetfood rätter, man kan dela på en grilltallrik till bords och annars serveras alltifrån grillspett, pizza, pannkakor, våfflor, soppa och flertalet växtbaserade överraskningar. Barnmenyer rullas ut, till och med vegansk.

Information och priser

Växtbaserat Julbord inkluderar 5 rätter som serveras till bords

495 SEK per person

Växtbaserat Julbord & övernattning inkluderar:

  • Växtbaserat julbord samt
  • 1 natt i Dubbelrum
  • Frukost

995 SEK per person

Bokning: https://www.royalparksthlm.com/event/julbord-pa-royal-park/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star