Jag är Domina | Dina Sade

Beställ här

Det är dags att berätta om en värld som få har tillgång till. Det finns glädje, värme, smärta, sorg och skratt i BDSM!

”Det är dags att berätta om en värld som få har tillgång till. Som blivit missförstådd, feltolkad, svartmålad och stigmatiserad. Det får vara nog nu. Jag tänker berätta om min verklighet, såsom jag och många andra ser den. Jag är Domina.”

Det finns glädje, värme, smärta, sorg och skratt i BDSM. Här får läsaren ta del av allt. Berättelsen bjuder in läsaren i de vrår som hittills varit okända utrymmen för många. Besvarar frågan vad dominans och undergivenhet egentligen handlar om. Allt presenterat i en skönlitterär roman, en kinky Änglagård i Stockholms konstnärsvärld.

I BDSM-communityt har jag min hemvist sedan 20 år tillbaka. Det är en värld som är synnerligen missförstådd, likväl som hur den undergivne mannen uppfattas. Jag är Domina låter dig träda in i en värld som kan motivera dig att kunna se sidor av dig som du ännu inte har upptäckt. Jag sprider ljus i mörka vrår, synliggör, förklarar och förhoppningsvis bidrar jag till att många människor kan leva sitt liv med mindre skam.

När kvinnor får uppleva hur det känns att vara dyrkad, och känna sig dyrkansvärda, kommer världen att se annorlunda ut. Det är min övertygelse. När vi sätter ett högre värde på oss själva och ställer krav därefter, rättar sig mannen i ledet. Vi kvinnor besitter en urkraft och våra dominansmedel, är vår förmåga till empati och omvårdnad.

Boken tar även upp begreppet manlighet, den visar att det går att hysa en stark manlighet och ändå vara undergiven. Synliggör att det finns en styrka i att våga vara sårbar. En undergiven människa ska känna sig trygg, lyft och bekräftad i sin relation till den dominante. Tvärtom vad många nu tror.

Boken kommer ut i maj och är mitt sätt att ge tillbaka till en värld som skänkt mig acceptans och hjälpt mig definiera mitt värde som en högrest gudinna.

Förbeställ här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s