Bangkok Bistro | Solna | Sundbyberg

Det finns alltid en anledning till att fira! Det finns bara ett Bangkok Bistro i Sverige och det är här. Kan nästan säga att här kan dom bästa artister, entreprenörer av olika slag ingå i fest, kalas och event som ni vill göra med Bangkok Bistro. Här kan Bangkok Bistro sy ihop teman med dekor och underhållning samt manus om du önskar. Vi tar hand om varenda liten detalj, allt från bordsdekor och miljöbelysning till specialdesignade asiamenyer och drinkar. Det går att göra digitala event med Bangkok Bistro. Finns inget som inte går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s