Sway it with Pride – Nu är årets Absolut Rainbow-flaska här!


Absolut Vodkas engagemang för HBTQIA+ startade redan under 1980-talet i New York och har sedan dess varit en del av varumärkets DNA. Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i en limiterad upplaga i samband med Pride-sommaren 2022. Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden Absolut arbetar med för att skapa en mer öppen värld.

Absolut Rainbow lanseras den 1 juni i beställningssortimentet på Systembolaget. 20 kr från varje såld flaska kommer under perioden den 1 juni till den 31 augusti att doneras till Regnbågsfonden.

Lagom till Pride 2022 har Absolut och Rscued tagit fram en helt ny cocktail baserad på Rscued Lycklig och Absolut Rainbow. Lycklig är en lemonad gjord på räddade jordgubbar, citron, thaibasilika, rosépeppar och hallon. 40% av all frukt som odlas slängs för att någon satt upp en mall för hur frukt ska vara. Att ha mallar för vad som är bra är bara onödigt och dumt. Så föddes lemonaden, Lycklig. Även Rscued skänker 0,50 kr per såld Lycklig-flaska till Regnbågsfondens arbete för HBTQ-frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s