Cheddar Royale | OLW

Jag älskar ost. Jag äter sällan chips. Det finns knappt några goda men dessa var jag tvungen att testa. Finner väl egentligen ingen smak av ost? Dock ger det en liten smak på vitlökspulver? Jag kan tänka mig en en krämig dipp till chipsen för en mer framträdande smak. Som helhet funkar det ändå för solen lyser och grilldoften från grannen smyger sig fram till min nos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star