Smedjan | Arbrå | Smedjefabrik

Bland mat och kryddor, resor och andra äventyr så finns det helt andra smaker att fördjupa sig i när det kommer till olika berättelser i livet som passar fint över ett glas vin?

Vi har så mycket kreativitet i släkten. Tillmans korv, källerskaraneller och konstruktioner.

Min farfar har konstruerat selbeslag och selkrokar plus mycket annat i samla veva som han var med och startade upp brandstationen och mycket annat i Arbrå. Detta såldes till blandannat till järnhandlare och bönder.

Min pappa är ingenjör och konstruktör och jag har alltid frågat vad det är han gör. Det enda tydliga jag känner till är att han har konstruerat plogar till plogbilarna runt om i Sverige? Jag tror det heter så? Ni ser? Fortfarande så är det oklart.

Det finns även några grindar som farfar har gjort och en utav grindarna tror jag finns i Rengsjö eller Söderala? Det finns så mycket historia och bilder som är intressanta att få höra och ta del av. Visst?

Galven. Stugan.

När en kom hem till farmor och Farfar sov vi ofta över. Innan frukost fick vi kaffe, bullar, kakor och saft på sängen innan frukosten. Varje gång vi var där. Jag älskar Arbrå. Jag älskar den tiden och det var min medicin i livet.

Huset idag. Där var aldrig ingången förr. På min tid.

Det är alltid finhet och kommer alltid att vara kärlek till Arbrå och Galven. Se lite mer här och klicka in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star