Om Cornsfood

Cornsfood har funnits sen 2011. Vi erbjuder social marketing, exponering, fotografering och diverse inlägg i mån av tid och intresse. Vi arbetar delvis med catering, event, fest, kalas och release.

Vi jobbar med alltifrån kryddor till restauranger, caféer, festivaler, mässor och hotellbesök. Våra specialiteter är en kombination av förstklassiga råvaror och genuin matlagning från grunden.

Vi lagar mat, testar, åker ut och fotograferar och bevakar evenemang och varor med nya kulinariska tips med opartiska recensioner.
___
Cornsfood har bevakat: Stockholm PrideLakritsfestivalen, GastroNord, VinNordic, Smakfestivalen på Arena Albertswill och Stockholm beer & whiskyfestival, bara för att nämna några.

Några av många välrenommerade namn vi har arbetet och arbetar med är: The Closet/Harrys Karlshamn, Cattelin, Connection,  Engelen/Kolingen, Eat & Meet, Växbo Krog, Bollnäs Kulturkrog, Trädgårdsbaren, Kungsträdgården, Dao Beach, Delikbruket Flatbread, Söderhamn Pride, Edsbyn Pride samt varit med och grundat ett gäng mässor, hundratals klubbfester, tävlingar och mycket mera!

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star