Sallader | Goda smörgåsar

Idag körde vi världens bästa teamwork i köket. Cutta, lägga och preppa ännu mera. Det var kyckling och fetaost, mozzarella och tomat, salami och brie och tonfisksallad som levererades mest. Jag älskar när salladen bara bongas ut en efter en.

Ciabattabröden som bakas i ugn doftar och smakar så gott med några av våra röror eller annat pålägg. Undra hur dagen blir i morgon tänkte jag säga, det är ju morgon och snart om några timmar ska jag upp igen.

Gäsp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s