På dåligt humör | Favoriträtten

Jag har paus en stund och det behövs för jag har ett sånt här tålamod där det blir obekvämt för mig själv. Jag är trött och jag är trött. Kraften blev glädje när alla skrek av lycka att jag lagar spaghetti och köttfärssås som personalmat. Kom gärna förbi med lite roliga skämt som en skrattar till när man är trött. Eller vänta utanför min port och ligg och prata med mig hela natten. Jag ska ju ändå upp när jag har gått och lagt mig.

Kryddor till köttfärssås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s