Hur mår du | Den frågan

Det är en trevlig gest och standard fråga. Jag ställer den ofta själv för blir glad när andra frågar mig. Det är bara det att ibland orkar en inte svara och svarar en inte eller säger så där så räcker oftast inte det. Min dag har varit tung på flera olika sätt och jag har mycket att tänka på. Gäster är otrevliga och en står bara där och sväljer och blir sitt bästa jag.

Idag var det ett bord som ville ha lite bröd före maten. Jag fixar. Jag försöker alltid göra det lilla extra i mån av tid. Det bästa är när gästen uppskattar det lilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s