Tinder

En bekant frågade mig om jag finns på Tinder. Det gör jag inte. Jag fanns en kort sväng men raderade. Ska jag sitta där och svajpa till vänster, vänster, vänster eller vänster? Det är till vänster du delar om ingen faller i smak. Jag hittade ingen då och jag skulle inte hitta någon nu. Däremot så är det en trevlig känsla att någon saknar en och vill ses så fort det blir en sekund över. Det skulle innebära min sekund?

Förra året fick jag en möjlighet innan jag hämtade väskorna som var utställda i trapphuset. Min chef bad vår gemensama vän att skjutsa in mig så jag fick hämta mina saker. Den möjligheten valde jag. Egentligen valde hon åt mig. Jag valde livet och om jobbet ingår under ett par intensiva månader och det inte går att accepteras. Ja, då valde inte jag.

Sen dess skulle jag inte registrera mig på nån matching. Jag tror inte på att söka och leta någon utan jag eller den som finner mig, när den tiden kommer då kommer hon få det bästa av livet som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s