Här är årets program för EuroPride 2018 i Stockholm och Göteborg

Nu är årets program för EuroPride i Stockholm och Göteborg äntligen släppt. Det blir totalt 15 dagar med drygt 800 programpunkter. Allt från kända artister på våra scener till viktiga seminarier och workshops i våra EuroPride Houses.

Hela programmet hittar du på europride2018.

Ett axplock ur programmet i Stockholm:

Invignings gala med Pia Sundhage och Anja Pärson, Schlagerkvällen med Eleni Foureira och tidigare Eurovision deltagare som Kati Wolf och Lindsay Dracass, P2’s Opera Sing-a-long med Rickard Söderberg, Lovers of Valdaro, Medborgarbandet, Conchita, Arrhult, ionnale, Bland drakar och dragqueens och Stand up med Pernilla Hammargren, Hannes Pettersson, James Lorien MacDonald och Moa Svan. Folkets Juristbyrå ger varje dag gratis juridisk rådgivning. I Kinkykvarteret och på Regnbågsscenen hålls varje dag parken är öppen stand-up, prova-på-sessions och livemusik.

Ett axplock ur programmet i Göteborg:

Drag- och burlesque gala med bland annat Jinkx Monsoon, Silvana Imam, Rainbow Riots, Boy George och Culture Club, Wiktoria, Stand up med bland annat; Petrina Solange, Bianca Kronlöf och Emma Knyckare, Norwood, Christina Kjellsson, Maja Francis, Mashrou’ Leila, Loreen, Panetoz, Hellmans Drengar & Dismissed, Bananarama. Dessutom kommer NRJ in the Park till Götaplatsen med bland annat Sabina Ddumba, Molly Sandén och Darin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s