Kick Off för EuroPride i Kungsträdgården den 27 juli

Nu är det äntligen dags. Den 27 juli startar EuroPride 2018 i Stockholm och pågår till den 5:e augusti för att sedan fortsätta i Göteborg mellan den 14:e till 19:e augusti. Firandet startar i Kungsträdgården den 27 juli med en Kick Off i samarbete med festivalen Putte i Parken. Den officiella invigingen av EuroPride 2018 blir den 1 augusti i samband med att EuroPride Park öppnar i Stockholm.

– Det ska bli otroligt kul att få starta med en Kick Off i Kungsan med den här fantastiska laguppställningen, säger Alf Kjeller, projektledare för EuroPride 2018.

– Att Putte i Parken får äran att bjuda på kickoffen till EuroPride är otroligt roligt och Pride står för något väldigt viktigt. Vi är en festival där alla är välkomna och det är dessutom fri entré, så vem som helst som vill kan komma, säger Putte i Parkens festivalgeneral Niclas Lagerstam.

Kickoffen bjuder på en rad härliga artister och en presentation av att det som EuroPride 2018 har att erbjuda. Frida Boisen och Kajsa Mellgren lotsar publiken genom ett scenprogram fullspäckat med artister som Gunilla Backman, Evelina Olsén, Gladys del Pilar, Linda Lampenius, Viktoria Tocca och Sveriges första kvinnliga rockband Plommons.

– Det är vi som är Plommons – världens äldsta tjejrockband! Det är en stor ära och en dröm som går i uppfyllelse när vi nu får vara med och spela på EuroPrides kick off, säger Måddan Lindqvist.

– Pride står för allt som är vackert och behövs med tanke på hur världen ser ut. Alla ska ha rätten att få älska den man vill – att få vara den man vill vara, lägger Evelina Olsén till.

Kick Off för EuroPride 2018 startar i Kungsträdgården den 27 juli klockan 18:00 och pågår till 20:00. EuroPride invigs officiellt den 1 augusti i EuroPride Park i Stockholm. Du är välkommen – whoever you are!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s