Älvsbyhus sponsrar pride – igen

För andra året i rad går Älvsbyhus in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride.

I år väljer man dessutom att samarbeta med bland annat reportagesajten Regnbågsfamiljen i Pride Park.

– Vi är jätteglada att vi återigen, och tillsammans med andra som vi tycker gör gott, får lyfta alla familjer – oavsett hur de ser ut, säger Jennifer Johansson, marknadschef på Älvsbyhus.

Förra året beslutade sig Älvsbyhus för att gå in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride. Det betyder att företaget sponsrade festivalen med 100 000 kronor. Pengar som gör att arrangören kan skapa en så bra festival som möjligt – med föreläsningar, debatter, uppträdanden och trygga rum för alla.

Samtidigt passade man på att måla visningshuset på Nybygget utanför Stockholm i regnbågens färger – något som uppmärksammades flitigt i bland annat sociala medier.

Årets Stockholm Pride blir EuroPride – en titel som får användas av en europeisk festival per år. Detta innebär en folkfest som drar till sig flera hundra tusen deltagare världen över. Återigen går Älvsbyhus in som officiell Bronze Partner – och passar på att bjuda in några samarbetspartners till montern i EuroPride Park på Östermalms IP, festivalens hjärta.

– Vi har vänt oss till dem som liksom vi värnar om familjen. Och det känns bra att vi kan göra det här tillsammans, säger Jennifer Johansson.

På plats i EuroPride Park kommer Regnbågsfamiljen att finnas. Grundaren Maria Moustakakis berättar mer:

– Regnbågsfamiljen är en reportagesajt, främst i poddformat, som är ett känslomässigt komplement till alla hårda fakta som finns på nätet om olika sätt att skaffa familj oavsett familjekonstellation. Vi är oerhört glada över att samarbeta med Älvsbyhus under pride och vi hoppas att så många som möjligt vill besöka vårt tält där vi samlar experter som svarar på frågor om fertilitet, där vi spelar in livepoddar och där du och din familj kan bli fotad av en fotograf. På plats finns massor med festliga fototillbehör så är du riktigt kreativ så har du chans att vinna en härlig goodiebag.

På plats kommer även Olika förlag och Ella´s Kitchen att finnas. Olika förlag ger ut normkreativa barn- och ungdomsböcker medan Ella´s Kitchen producerar ekologisk barnmat.

Regnbågsfamiljen kommer att finnas i EuroPride Park torsdag-lördag, liksom Olika förlag. Ella´s Kitchen finns på plats under fredagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s