Rädda våra liv – Teaser: Simon

Klicka här: Rädda våra liv

Då ligger en ensam här med en massa tårar som rullar ner. Känslan, oförståelse och okunskapen finns bland oss, den är större än vad vi tror och för den som försöker finna sig själv i ett lag, grupp och i samhället. För dom som inte vet hur det känns att vara född i fel kropp, som tycker sig passa in i”normen” för dom finns ingen oförståelse, för många är det bra. För dom som exempelvis säger att nu behövs ingen Pride. Vem bestämmer det egentligen?

För många är det en avgrund. För familjer, barn, vänner och partner. Det var inte så längesen jag själv fick skjuts av min chef. In till ett möte jag har väntat på i hela livet och i två år. Efter 1 timme och 40 minuter så möter hon mig. Jag kunde inte andas, tårarna bara rullade ner, snoret från näsan torkades bort och det såg ut som att jag hade badat med kläderna på. Jag tog tag i mitt. . Jag orkar inte längre men jag orkar kämpa för andra. Allt det andra får ta den tid som det tar. Det viktiga är att ”jag ser dig. Jag finns.” Som Camilla Gisslow herself säger.

Missa inte under Euro Pride:

– Vi arbetar med en dokumentär som ska belysa hur vi kan motverka psykisk ohälsa hos barn och unga med en transidentitet. Vi möter tre mammor som berättar om deras barn och om de konsekvenser som uppstår om hjälp inte fås, Tallbergs Förlag.

Stötta projektet här: https://igg.me/at/safedokumentar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s