Sommarkläder | MQ

Det blir ett besök på Berns under tisdagen. Jag fick en skön inbjudan för några veckor sen. Idag när jag var på MQ så tittade jag som vanligt på en vit eller svart skjorta. Jasmina gick och tittade på lite mera sommar. Det enda kruxet är att allt är så stort på herravdelningen men jag hittade en skjorta tillslut. Jag var duktig och inte köpte mig en till tjocktröja.

Igår gick det förbi en turist och frågade

– waj häv jo så match klåts?

Jag svarade. Me dont understand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s