Tjejer | Killar

En skön sommarkväll med häng på jobbet och planering. I morgon jobbar jag mitt sista dagpass innan jag lägger min tid på Euro Pride.

Jag satt och småpratade med en vän som kanske inte är ledsen direkt men lite fundersam och jag säger att tjejer sårar mera än killar. Hen kanske inte höll med men jag tycker att killar sårar rakare och tydligare samt inte så mycket kringel/krångel. Senare kommer det förbi en annan kollega och hon höll med mig direkt.

– Tjejer drar ut på allt!

Stämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s