Att göra det lilla extra | Texas Longhorn

Häromdagen besökte vi Texas Longhorn av alla ställen. Alla ville kolla på dessertmenyn och jag visste direkt att inget skulle falla mig i smak då ostbricka inte fanns. Däremot så fanns det både cheddar, parmesan och blånögelost till diverse rätter jag frågade min vanliga fråga:

– Har ni ost som en skulle kunna få på en tallrik istället för något sött?

Vi har ingen ost!

– Jag läser på menyn att ni har och undrar mest om det finns en möjlighet och om köket har tid till att skära till nån tärning. (Vet att jag är jobbig men om det hade funnits flera gäster på krogen hade jag inte frågat)

Jag kan kolla med köket om det är möjligt!

– Tack så mycket!

Ut kommer det en skål med osthyvlad parmesan. Jag kan väl egentligen inte gnälla eller säga något. Jag fick i princip det jag bad om och blev glad.

Skillnaden mellan hen i köket och mig är att jag hade lagt ner min själ och kärlek samt lagt upp så som en själv önskar. Hen kanske hade uppskattat en skål med osthyvlad parmesan själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s