Euro Pride | Onsdag | Tack till volontärer

Det är inte alla dagar en är hemma innan 00.00 under Euro Pride. Det kan ha med åldern att göra eller så blev det bara nog efter att ha ägnat sina timmar i Kinkykvarteret och tittat på en sjuhelsikes bra modevisning. Jag har träffat på oerhört vackra människor som jag har börjat lära känna riktigt bra och det känns så härligt och tryggt.

I parken var det utomlandskänsla med glädje, musik, utställare och frihet. Mitt sällskap så att jag knappt kunde gå 10 meter så kände jag någon. Det stämmer. Jag har det härliga privilegiet efter alla klubbar och fester att ha den stora äran med att ha träffat på tusentals gäster. Magiskt.

Jag gjorde självfallet ett besök till KD för att hälsa på Maria Hansson och hennes partikamrater.

Min mage har kurrat hela dagen så jag köpte mig en fisktacos från den foodtruck som hade minst kö. Jag bad om att koriander skulle tas bort vilket var bra men allt smakade ändå koriander så det var inte värt hundrakronor.

Alla volontärer har gjort ett megabra arbete med parken som vanligt. Stort tack till alla er som gör festivalen möjlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s