Lena Katina och Saara Aalto till EuroPride Stockholm 2 Augusti | Magnus Carlsson | Jessica Andersson

Jag ska inte dra på mig min ”schlagersuger-tröja för i år kommer det att bli magiskt oavsett om en gillar det eller int. Att både Jessica Andersson och Magnus Carlsson kommer att inta schlagerscen är det bästa av allt. Sen får det komma artister från vilken del av världen som helst. I dont care!

Nu släpper EuroPride 2018 ytterligare två artister till årets Schlagerkväll i EuroPride Park den 2 augusti – Lena Katina från supergruppen t.A.t.u och det finska Eurovisionstjärnskottet Saara Aalto. Schlagerkvällen går av stapeln i EuroPride Park den 2 augusti, på Östermalms IP.

– Det är fantastiskt att ha blivit inbjuden till EuroPride 2018 och få vara en del av den här speciella kvällen. Jag ser fram emot mycket allsång, hälsar Lena Katina från t.A.t.u.

– Jag har aldrig varit på EuroPride förut, så jag är super exhalterad att får vara en del av ett så viktigt och kärleksfullt event! Jag kan knappt vänta att få träffa alla, och se all färg och glädje. Att få möjlighet att sprida glädje till människor med min musik under EuroPride 2018 är definitivt höjdpunkten på min sommar, säger Saara Aalto.

Lena Katina var tidigare en del av duon t.A.t.u, som är Rysslands kanske största popexport genom tiderna. Med singeln ”All The Things She Said” fick de en världshit och 2003 kom de trea i Eurovision Song Contest med låten ”Ne Ver, Ne Boisia”.

Den öppet lesbiska Saara Aalto som kom tvåa i brittiska The X Factor är just nu på turné med Steps. I våras representerade hon Finland i Eurovision Song Contest med låten ”Monsters” som är skriven av svenskarna Joy och Linnea Deb – samma duo som låg bakom Måns Zelmerlöws Eurovisionvinnare ”Heroes”.

Dessa artister uppträder under Schlagerkvällen den 2 augusti, och kvällen innehåller även, som sig bör, en hel del övveraskningar.
Eleni Foureira (Cypern 2018)
Lena Katina/t.A.t.u (Ryssland 2003)
Kati Wolf (Ungern 2011)
Robin Bengtsson (Sverige 2017)
Saara Aalto (Finland 2018)
Wiktoria
Nano
Jessica Andersson 2003)
Magnus Carlsson
Dotter
Lindsay Dracass (Storbritannien 2001)

Datum: 2 augusti
Tid: 20.00-23.00
Plats: Östermalms IP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s