På plats | Pride House

En utav årets viktigaste hus, Pride House med hundratals föreläsningar där förebilder år efter år berättar, informerar och lyfter allt som vi har sökt och söker. Fantastiska, hemska och viktiga minuter finns för er framtid. Jag var under mina första är skeptisk och gick inte på ett enda. Min första föreläsning i samband med Pride var med Petra Östergren om boken porr, horor och feminister. Jag blev nyfiken. På innehållet och vad som fanns mer för örat. Några år senare är jag såld. Allt finns här men tyvärr hinner en inte med allt. Det är därför en arrangerar egna festivaler. Då får en möjlighet att boka in det en själv missade. Vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s