Arbetet efteråt | Pride

Det brukar ta ett par dagar innan en hinner landa från alla intryck och viktiga händelser under Pride. När flaggorna är nere, när regnbågsfolket har landat och återgår till vardagen det är då arbetet börjar.

Arbetet kring vår årliga Transgender day och Söderhamn Pride 2019 är i rull. Jag är en av de få som har dom bästa framförhållningarna när det kommer till bokningar.

Inför årets transgender day som jag fortfarande projektleder kommer att beröra som varje år. Ambitionen och visionen är skyhöga som oftast när jag går in i något. Lite manisk och lite för mycket men å andra sidan har Hälsingland lagt ribban rätt högt så varför inte gå i samma spår fast med lite avvikelse.

Idag är det söndag och jag är på väg till jobbet för att säga hej. I kväll gör jag min sista Pridegrej sen får det vara bra. Semester efter detta hade behövt för att smälta många ting men vi får se hur det blir med allt.

Frågor på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s