O’boy | Breathe Easy | Blue

Idag har min dag varit som en söndag vilket har resulterat till att jag åt en dålig frukost vid middagstid och därefter en bättre bit mat och för en stund sen drack jag O’boy med smörgås. Min chef har introducerat mig i en ny låt som jag lyssnar på om och om igen.

I natt tog vi hand om ett gäng fjortonårigar som var berusad. 14 bast? Vart är världen på väg? Det är skrämmande, hemskt men ändå något en inte kan bannlysa eftersom vi är många som har varit där. Jag kommer aldrig dra ett gäng moralkakor och införa straff om någon i min närhet eller om jag hade haft eget barn. Däremot går det att införa någon slags konsekvens. Vad det nu är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s