På väg hem för arbete | Snart

Jag är snart på hemmaplan igen. Det om något kommer att kännas. Under flera månader och timmar har vi tillsammans slitit på sommarkrogen. Vi har suttit i skiten, sagt några hårda ord, gråtit men också skrattat, haft förbannat roligt och det viktigaste är att vi alltid blir som en familj som backar upp där det behövs.

Återigen fick jag växa i mina roller och tagit ett flertal kliv mot för vad jag gjorde förra sommaren. Att man får dessa chanser som människa där en chef tror och litar sig blind på mina ansvarsområden är mäktigt.

Jag har också blivit erbjuden två oerhört fina tjänster. Det är ett privilegium att det jag utför genomsyrar och syns gällande både visioner och framåtanda.

I slutändan stod jag där och hade sagt ja till båda. Det kanske inte är det bästa men saker och ting sker i livet och vi ska alltid vara ärliga mot varandra och sig själv.

Skulle jag hoppa på något jag känner mig tveksam inför så skulle det inte ha slutat väl och detta handlar enbart om mig själv då jag säger nej till ett unikt förslag jag tidigare skulle ha gett min högra hand för.

Jag är hellre gäst på krogen, behåller vänskapen och ärar det som äras bör medans jag arbetar på en krog jag ser som en helt ny utmaning samt där det även erbjuds ett flertal händelser och där jag får vara med att påverka och axla en stor roll för hitrestands och härboende gällande artister, gäster, kunder och leverantörer.

Det fina i detta är att jag arbetar för en levande stad och där alla kör schysst konkurrens på lika villkor så det blir ett bra flöde på komplement och alternativ.

Visst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s