Frukost | At the door

Jag skulle ha levererat frukost till min chef då jag själv var superhungrig. Dock är en inte lika sugen på att fixa till sig själv för tillfälligt så jag svängde ihop en äggröra och lite småplock. Hon hann dock komma ner till krogen men blev lika glad och överraskad. Jag älskar goda frukostar och speciellt när det serveras. Det är liksom lite pricken över i:et för min del samt om någon älskar och uppskattar mat lika mycket som mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s