Fredag | Ledig | Vad gör

I kväll ska det regna ungefär vid den tiden vi tänkte öppna så idag tar vi det säkra före det osäkra och håller stängt. Detta innebär att jag är ledig en fredag kväll. Vad händer? Under hela sommaren har jag drömt om att det ska komma en ledig fredag. Vad hade jag tänkt?

Laga en god middag

Gå ut på restaurang

Gå på klubb

Sova på hotell

Se på en bra film

Allt detta låter fantastiskt och sen bara vakna upp och avnjuta en god frukost. Det finns liksom en hake. Det är inte så speciellt roligt att göra detta ensam. Dom flesta har dragit ut på olika håll och prajdar, besöker andra event jag känner mig osäker inför, andra arbetar natt eller så lever många med sina familjer och unnar sig egentid tillsammans.

Det sista lät så himla mys. Det här kan bli spännande. Jag orkar bara inte tänka själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s