Sån panik! | Tack blomster | Nockeby

Jag var så nödig att jag höll på att dö. Ett steg till så hade jag kissat på mig. Jag springer in till blomsterhandel och frågar om jag får låna toaletten om jag betalar en tjuga. Jag vet vad toalettpapper osv kostar. Jag får låna toaletten gratis och jag springer in bland blomster och blad på golvet. Det luktade skog. Väl på bekvämlighetsfoajeen så skriker jag åååh och glömmer bort att jag inte var hemma.

– Det här var det bästa på länge!

Kommer ut superglad och även floristerna som kanske fnissade till av dagens lycka.

Bästa idag. Än så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s