En sovdag | En lugn kväll

Idag har jag varit riktigt trött och jag blev upp för första gången straxt efter 15.30 då jag har exakt trettio minuter innan jobb. Det var så skönt att bara ligga och surfa, somna om och hålla sig i schack med det som händer i världen. Jag ligger efter på så många plan. Det var en lugn kväll och det är hur stjärnklart som helst. Jag älskar det. Ska vi titta tillsammans någon afton?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s