Frunch | Brunch | Hitta kraft

Jag blev väckt med kaffe och ett leende då vi ringde varandra 7 m bort. Det måste vara det bästa som finns? Fina arbetskollegor men även goda vänner som gör en glad i tillvaron. När vi dessutom gör en frunch/brunch tillsammans så är det fulländat. Nu ligger jag här på soffan och funderar på hur kvällen ska sluta. En tidig kväll eller utgång? Det var alldeles för längesen jag gick ut å andra sidan har min ork tappat bort längst vägkanten. Kan nån hitta den åt mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s