Lämnar in mobilen | 3

Då testar jag en andra runda efter att jag har fått exemplarisk service från Jenny på kundtjänst. Det är inte så lång kö men kunderna som är före tar tid. Tålamod? Hoppas jag får tillbaks mitt skal för klistermärket jag har fått vill jag ha kvar, annars blir jag ledsen. Det är ett paket och paket ska en behålla.

Det är roligt att se vad folk har googlat på när dom kollar på en ny mobil. Jag själv sökte på Paradise Hotel Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s