Las Moras Reserve Chardonnay – ekologiskt, veganvänligt vin från Argentinas mest populära vinhus – nu med ny design

Middag, oväntade gäster eller ett glas på tu man handLas Moras Reserve Chardonnay är ett ekologiskt och veganvänligt vin från Argentinas mest populära vinhus som passar alla tillfällen. Det friska vinet är mycket prisvärt, gott och mångsidigt och gör sig perfekt som vin man alltid bör ha hemma.
Vinet håller mycket hög kvalitet och har bland annat tilldelats en silvermedalj i prestigefyllda Decanter World Wine Awards.
Las Moras Reserve Chardonnay har en fruktig och intensiv doft med inslag av mango, tropiska frukter, fat, citrus och vanilj. Smaken är torr med en lätt fet textur och inslag av tropisk frukt, fat och vanilj. Det passar utmärkt att förtäras ensamt eller till rätter med fisk, grönt eller ljust kött.
Finca Las Moras vingårdar ligger cirka 20 km från staden San Juan i Argentina. San Juan är Argentinas näst största distrikt, beläget norr om Mendoza och står för cirka 25 procent av vinproduktionen. Finca Las Morsa har cirka 1400 hektar av vingårdar planterade i dalarna Pedernal, Zonda och Tulum, som alla ligger mellan 650 meter till 1350 meter över havet och den höga höjden kompenserar för det varma klimatet som råder i San Juan. Det torra klimatet ger bättre förutsättningar för ekologisk och hållbar odling och här ligger Finca Las Moras i framkant. Man odlar en rad olika druvsorter men fokus ligger främst på Syrah, Malbec, Chardonnay, Viognier och Sauvignon Blanc. Moras betyder mullbär på spanska och eftersom det kring vingårdarna växer rikligt av dessa träd har de fått ge vinhuset dess namn.
Nu i ny design. Finca Las Moras visar stolt upp en utav sina vackra vingårdar där Andernas siluett tornar upp sig i horisonten på vinboxens nya utseende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s