Sociala medier | Service | Fina vänner

Jag följer och ger härliga tillrop till fitnessfeministen ibland. Idag såg jag på något sätt att Sandra frågade efter om hon känner nån på Trädgården. Det går uppenbarligen att göra många olika meddelande på Instagram, jag blir nästan knäpp. Förstår ingenting.

Nu känner ju jag en av de mest driftiga entreprenörer inom klubb och som faktiskt driftar Trädgården så jag slängde iväg ett mail och frågade om det finns möjlighet för ”Sara” plus vänner att få stå på listan en gång. Det tog inte många minuter innan jag fick ett självklart svar: Ja!

Summan av kardemumman är den goda kontakten på alla fina vänner en har inom så många delade områden som gör att en hjälpande hand inte kostar mera än ett tack.

Vi inom servicebranschen är bäst.

Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s