13 OKTOBER 2018 | GALAXY, ÅBO

Det här vill jag åka på! Har inte bokat men ska vi inte åka tillsammans?

Jag älskar 90’s. Jag minns cidern Hooch, Snap och när vi eller rättare sagt jag gick med byxorna bakofram som KrissKross och sjöng Jump.

– Kommer ni ihåg när vi dansade tryckare som sista låt? Killarna luktade Armani, och tjejerna doftade Lou Lou Cacharel. Vi solade solarium på vintern, och på sommaren drog vi till Magaluf eller Rhodos med SPIES. Till helgen laddade man sina bästa CD-skivor, medan kompisarna satt intresserat i ens svarta skinnsoffa och lyssnade. På krogen beställde man ”Hot Shots” och betalade cash!

Drömde man om en VHS gick man ner till Thorn och tog ett ”hyr-köp”. Lördagen den 13:e oktober välkomnas du till en 23 timmars festkryssning på Silja Galaxy som sällan skådats. Folk på sitt bästa humör kommer resandes från hela Sverige för att skina upp och återuppleva sina bästa minnen från 90-talet. Kom som ni är, men vågar ni dra på er lackbrallorna, de färglada tröjorna samt era buffalos när natten närmar sig… ja, då blir det givetvis helt magiskt!

Varmt välkomna till ”90-TALS VÅGEN” med avgång från Värtahamnen i Stockholm den 13:e oktober 2018 kl: 19.30. Åter i Sthlm Söndagen den 14:e oktober kl: 18.15

Officiell hashtag: #90talsvagen
Från 890:- /pers

Boka här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s