Bloggfest | Mygate Magazine

Igår var jag på bloggfest eller after work kanske det heter om en vill vara modern och inne? Nathalie Bergström har försökt mediatränat mig några år men det går väl sådär? Jag går fortfarande min egen väg och utan filter bland kommentarer och råd. Dock har jag blivit lite bättre? När driftiga VD Michaela HoltzZeifie dök upp så blev det ännu mer fantastiskt. Hon är den enda kvinna jag känner som går omkring med en paj i sin väska. Nathalie frågade vad hon hade i väskan, har du bakat en paj var det någon som frågade. Vet ni vad hon plockade upp? En äppelpaj som ingen smakade. Mycket dåligt av oss som är mediatränad. Men tänk. En paj? I väskan? Hur fint?

Platina Carlson , Nathalie Bergström, Anna Saletti
Väskan med äppelpaj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s