Super Mario Bros i Paris

Min chef frågar mig på tåget om jag har spelat Super Mario Bros i Paris? Det enda Super Mario jag har spelat är när jag ska hoppa på lite svampar och komma högst upp på en flagga för att sen komma ner till nån underjord med drakar och eld. Därefter har det tagit slut. Jag har aldrig kunnat rädda Princess.

Men det här klippet var så sjukt kul. Jag vet inte om det är ett spel eller mest på skoj. Det är i alla fall så roligt att jag nästan dör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s