Social work | Eat & Meet

Avnjut god mat med gott samvete som är både miljömässig, ansvarsfullt och hälsosam. Här erbjuder köket något för alla och storsatsar mellanvarven på att servera ekologisk och närproducerad mat, utan att kompromissa med smakupplevelsen. Du hittar alltid vegetariska alternativ och en särskild hållbar maträtt.
Allt i köket är tillagat med årstidens finaste råvaror och önskar ni gluten och veganskt alternativ så är köket inte omöjlig i mån av tid.

* Dock brukar vi rekommenderar för matgäster att ringa innan så köket har en chans att erbjuda det bästa. Meningen med vår nya matkultur är att krogen vill erbjuda en helhetsupplevelse för gästens bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s