Radisson SAS | Hotel

Radisson SAS erbjuder otroligt fina rum och glädjen med servicen i reception bör fler receptionister ta efter. Här löser vi alls problem om det ska checkas ut senare, frukost på rummet och vad som krävs vid speciella behov för gästerna. Det enda som kan vara lite kruxigt är korridoren för att hitta ditt rum. Ett i-landsproblem men ändå nödigt om en har bråttom. Hur kunde vi missa Skybar? Det krävs en längre tid för att hinna med allt ett hotell erbjuder och framförallt om det är så bra som detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s