Parisare | Lunch | Eat & Meet

Det är inte varje dag en får nummer 1 på sin favoritkrog! Tänk att en kan lära sig så mycket varje dag!

Jag äter oftast lunch på social Eat & Meet där krogen satsar på hållbart och ansvarsfull mat. Idag hade jag sett framemot en parisare på bricohe. Jag ringde Carina och frågade om hon inte var sugen på en parisare. Det var alldeles för längesen jag åt korv.

Ack vad fel jag hade när maträtten serverades till bords. Parisare är en retrorätt klassiker baserad på nötfärs som här blandas med ägg och karamelliserade lök. Denna smakrika färsröra läggs på bröd och steks i smör.

Smakade väldigt bra och faktiskt en positiv upplevelse då jag förväntade mig korv. Jag var trots allt sugen på en bit Tillmans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s