Det här brinnande mötet för inspiration

Namnlös designJag har varit på ett sånt oerhört inspirerande möte. Jag baxnade och föll nästan av stolen. Jag möter en människa med lika stor entusiasm, glädje, engagemang och positivitet som mig och babblet tystnade och verkstaden rullade in. Me like!

Jag tycker inte om prat. Jag tycker inte om babbel i flera timmar. Jag tycker om verkstad. Det finns människor som aldrig slutar att prata. Det får dom mera än gärna göra. Mina öron har ändå blivit immun. Jag lyssnar, är tyst och plockar det goda från orden och förvandlar det till något bra.

Jag älskar att få arbeta och vara kreativ med människor som inte är rädda för att gå utanför ramen. Jag älskar att få  brinna med det folk tror är omöjligt, att få lyfta upp, att få kämpa och samtidigt göra något bra för den som inte tror att någonting är möjligt.

Med åren har en fått lära sig den hårda och tuffa vägen vilket har lett till ödmjukheten själv. Jag är långtifrån fullärd, långtifrån. Jag är glad för det. Vem vill vara fullärd med allt. Vem vill inte utvecklas, lära sig och lära ut.

Under eftermiddagen har vi suttit på möte med en person som äntligen har spaltat ner allt det goda med sig själv och i livet. Vi har pratat om vad det värsta som kan hända i sitt liv och efter det skåda ett helt annat perspektiv för framtiden. Ni förstår den här glöden som finns där efter ett möte är över och en känner att hela livet står framför än. Då har det varit ett lika givande möte för hen som för mig som fick inspirera.

Jag själv var där en gång i tiden och stundvis nu men inte alls på samma sätt. Att våga, att utmana och att utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star