Hårcenter | Vardagslyx

Så här såg jag ut på ett möte i morse. Det kändes väl sådär. Å andra sidan hade jag inte ett möte om min frisyr utan det som sitter innanför.

Jag väljer alltid Hårcenter när jag är i stan. Jag väljer Hårcenter oavsett vart i landet jag är. Sveriges bästa frisörer finns här i en lokal mitt i city. En stor och fräsch yta med mycket snygg inredning från Edblads, hundratals hårprodukter med stil, klass och topnotch service.

Ni blir erbjuden varm eller kall dryck och något sött att bita på. Jag som kund sitter i stolen med självförtroende till topp. Elegant förklaring på vad som ska hända med ditt hår är som en krydda i maten, toner från radion och du sitter på moln. Det känns redan som att det är klart innan håret tunnas ut och färgen penslas på.

För att inte tala om när allt är klart. Här förvandlas du från en tråkig elefant till en glad kattunge. Eller varför inte från en prins till en konung. Ja, ni kanske förstår beskrivningen?

Studs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star