Qx GayGala 2019

caa

Snart är det dags för den årliga gaygalan på Cirkus som har fått fantatiska fina ris och ros utdelningar genom åren. Trots ris och tuffa konversationer mellan hbtq-personer och annat så är det helt enormt stort med alla som arbetar för en öppnare gala och för oss alla som värnar om en målmedvetenhet till alla som behöver ett andrum, möjligheter, fester, restauranger, bättre arbetsförhållanden, öppnare idrottsplats och många stora förebilder som behövs för att vi människor ska orka.
När en själv har varit nominerad och tagit emot pris så känns det såklart lite extra i själen när en ser människor som en värnar om nomineras och vinner år efter år.

Mellan julbak, städning och julklappsöppning så kommer min julklapp till Caroline Farberger bli en massa sms:röster (Årets Transperson) Jag vill skriva årets människa eftersom jag inte tycker om att placera in folk i olika fack. Det är så viktigt med förebilder i arbetslivet.

Det kan handla om hur du kan bli bättre som människa och skapa din livs bästa affär eller hur du låter dina anställda nå sin fulla potential genom att arbeta efter en öppnare och tryggare arbetsplats. Hur vi kan bemöta konsumenten, kunden, gästen, personalen och framförallt hur vi tilltalar varandra i fikarummet och när vi frågar hur hen firade sin semester. Att vi hela tiden kan ligga steget före och inte ta saker-ochting för givet.

När VD:n för Ica Försäkningar Caroline Farberger kom ut så var det som att himlen öppnade sig igen. Det är så stort att se vad vi på marknaden erbjuds. Vi får vilja, engagemang, mod och styrka för oss själva och över hur vi kan agera på våra arbetsplatser för stora som små oavsett vilken del på vårt avlånga land vi huserar på. Idag är det minst lika viktigt på hur vi stor upp för oss själva som vår eget varumärke- Det handlar om allt till försäljning och personal. Det kanske är nu det är som mest viktigaste att visa tydlighet och för dig över din arbetsplats rent värdemässigt. Samtidigt bör ens egna identitet eller tillhörighet inte påverka affärer eller hur vi bemöter människan utan där handlar det om sunt förnuft.

Att svenskt näringsliv fick ett mod till vilja och styrka från en person som ger så många ett mervärde, där en försäkring kommer till ditt inre. Där din försäkring blir en sporre till att vilja våga, se framåt och se hur framtiden faktiskt kan gynna. Är inte detta värt ett flertal sms:röst så vet jag inte vad som är värt längre 🙂

Rösta på Caroline Farberger här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star